OOOMEGA 100% plantaardige Lijnzaad Drink is heerlijk om zo te drinken bij je ontbijt of lunch. Een glas van 240ml bevat 60% van je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid Omega 3 Je kan er ook mee koken. Het is ook geschikt om toe te voegen aan je koffie.

Met zowel de ORIGINAL als de ORIGINAL Sweetened kun je een gezonde smoothie met vers fruit maken als ontbijt. Of maak er pap van of roer het door granen voor een goede start van de dag.
De ORIGINAL zorgt in soep voor een romige textuur.
De ORIGINAL Sweetened, die ietsje zoeter is, is lekker om bijvoorbeeld pannenkoeken te bakken.

We weten zeker dat je veel andere gezonde manieren kunt bedenken om dit veelzijdige nieuwe ingrediënt te gebruiken in je dagelijkse recepten. We hopen dat je ze met ons wilt delen!
We verheugen ons er al op om jouw ideeën zelf uit te proberen en te zien hoe creatief je kunt zijn met je OOOMEGA Lijnzaad Drink. Deel je foto’s met ons via Instagram of Facebook.
Vergeet niet dat ongeopende literverpakkingen buiten de koeling 12 maanden bewaard kunnen worden. Eenmaal geopend moeten ze in de koelkast bewaard worden, maar niet langer dan zeven dagen. Wij vermoeden, dat je ze voor die tijd allang op hebt!
OOOMEGA Lijnzaad Drink Original, Original Gezoet en Macchiato zijn de lekkerste en gezondste plantaardige dranken.