Het komt niet vaak voor dat iets heel lekkers, zoals OOOMEGA Lijnzaad Drink, ook nog eens goed voor je is!

OOOMEGA Lijnzaad Drink is de enige drank die kan garanderen dat elk glas van 240 ml 1.200 mg omega 3 bevat.

Waarom is Omega 3 zo belangrijk?

Omega 3 is een essentieel vetzuur. En het gaat hier om het woord essentieel.

Omega 3 kan niet door ons lichaam aangemaakt worden, dus onze dagelijkse voeding moet ingrediënten met veel omega 3 bevatten. En er is geen betere bron van plantaardige omega 3 dan lijnzaadolie. Zie ook het artikel van natuurgeneeskundige therapeut Sylvia Peters Rit: Het belang van Omega 3

OOOMEGA 100% plantaardige Lijnzaad Drink zit ook vol met calcium, vitamine K, B12 en D2. Deze zijn van belang voor het behoud van gezonde botten en tanden.

Cholesterol en lijnzaadolie

Ieder persoon heeft cholesterol in het bloed. Dit is ook nodig. Cholesterol is te onderscheiden in twee soorten. Het HDL cholesterol en het LDL cholesterol. Het HDL wordt ook wel het goede cholesterol genoemd. LDL wordt het slechte cholesterol genoemd. Als het LDL te hoog is, kan dit schadelijk zijn voor hart en bloedvaten. HDL heeft juist een beschermende werking voor hart en bloedvaten. Het is dus belangrijk om het HDL hoog te houden en LDL laag. De omega 3 en 6 vetzuren in lijnzaadolie dragen bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.

Laag in koolhydraten

In de ORIGINAL hebben we maar een klein beetje stevia gedaan. Sommige mensen houden van iets zoeter en omdat volgens ons iedereen het recht heeft om te kiezen is voor hen ORIGINAL SWEETENED en de MACCHIATO. Alledrie de varianten zijn zeer laag in koolhydraten waardoor het goed past in een koolhydraat arm eetpatroon.

OOOMEGA Lijnzaad Drink Original, Original Sweetened en Macchiato zijn de lekkerste en gezondste plantaardige dranken.